De inrichting en indeling van
uw woning

Heeft u behoefte aan wat extra vierkante meters woonkamer of wilt u meer licht op zolder? Per woningtype bieden wij een aantal ruwbouwopties aan. Tijdens een oriënterend gesprek met de makelaar zullen deze opties met u worden doorgenomen. Daarnaast kunt u ook zelf de lijst met ruwbouwopties bekijken, deze kunt u downloaden bij de documentatie van het woningtype.

Mocht u willen kiezen voor één of meerdere ruwbouwopties uit de lijst, dan dient u deze keuze te maken voor het ondertekenen van de koop-  aanneemovereenkomst. Op deze manier kunt u uw wensen meenemen in uw hypotheek. Na het ondertekenen van de overeenkomst, is het niet meer mogelijk een ruwbouwoptie toe te voegen aan de woning.


Vervolgens zitten misschien de lichtpunten niet op de juiste plek of wilt u graag een buitenkraan? Dit is mogelijk door middel van de afbouwopties. Na het tekenen van de koop-  aanneemovereenkomst heeft u een gesprek met de klantadviseur waar u uw woonwensen kunt bespreken. Ook de lijst met afbouwopties kunt u al bekijken door de lijst te downloaden bij de documentatie van uw woningtype.


Vervolgens kunt u de showrooms voor sanitair, tegelwerk, keuken en een eventueel afwerkingspakket bezoeken. Hieronder kunt u de mogelijkheden al bekijken.

Wilt u meer weten over de procedures en opties?