Een eigentijds thuis in Hardinxveld-Giessendam

Hardinxveld-Giessendam is een ouderwets gezellig dorp. De mensen kennen elkaar nog en staan graag voor elkaar klaar. Het is er rustig wonen, weg van de bedrijvigheid, maar toch is alles wat u nodig hebt op loop- of fietsafstand. Scholen, zorg en sportclubs vindt u allemaal in de buurt.

Voorzieningen zijn
vlak om de hoek

In Hollands Huis woont u zeker niet in een kale, afgelegen nieuwbouwwijk. In De Blauwe Zoom wordt namelijk al volop gewoond en geleefd en de ligging ten opzichte van alle voorzieningen in Hardinxveld-Giessendam is ideaal. U loopt zo naar de basisschool, het voortgezet onderwijs, de sporthal en het station.

De bereikbaarheid van Hollands Huis is ideaal

Wilt u naar de stad? Vanaf treinstation Hardinxveld Blauwe Zoom, dat op loopafstand ligt, of via de A15 bent u zo in Rotterdam, Dordrecht of Gorinchem.

In het centrum is
het goed winkelen

Hier vindt u een grote variatie aan winkels. Van een bakker, bloemist en speelgoedwinkel tot en met boekwinkels, een delicatessenzaak, opticiens, een slagerij en een fietsenwinkel.

Genieten van de prachtige natuur

Hardinxveld-Giessendam is mooi gelegen aan de rivier de Beneden Merwede. U woont op een steenworp afstand van Nationaal Park De Biesbosch: een beschermd natuurgebied en het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. U fietst er zo naartoe om daar in een fluisterbootje te stappen en vanaf het water te genieten van de prachtige natuur.

De historische dorpskern is rijk aan winkels en restaurantjes

Lekker spelen in het centrale park

In het centrale park, waar het heerlijk wandelen is, ontmoeten bewoners elkaar terwijl de kinderen met hun vriendjes spelen, lekker voetballen of een hengel uitgooien.

In de omgeving vindt
u verse lokale producten

Wonen tussen veel groen en waterpartijen

Het nieuwe buurtje Hollands Huis is omringd door een heerlijk landelijke omgeving. Het vele groen en de waterpartijen in de wijk versterken die gemoedelijke dorpse sfeer van de nieuwe buurt.

Maak eens kennis
met 'De buurman'

Landelijk en groen.
Hardinxveld-Giessendam