Uw woonreis met
als eindbestemming
uw droomhuis

Hollands Huis in de Blauwe Zoom Hardinxveld-Giessendam is anders dan alle andere nieuwbouwprojecten die u kent. Het landelijk en dorps wonen, de uitstraling en indeling van uw woning zijn natuurlijk al heel bijzonder, maar ook de reis er naartoe. Van eerste kennismaking tot en met de oplevering van uw woning doorloopt u namelijk een aantal heldere stappen. Op elk punt in het traject kunt u persoonlijke en financiële keuzes maken en zo uw eigen droomwoning vormgeven. Wij helpen u bij elke stap in het proces zodat u zich kunt richten op de leuke dingen van een nieuw huis. U leest het hierna in onze stappen van de woonreis.

De reis begint…

Na de succesvolle verkoop van fase 1 start nu de online verkoop van fase 2. Natuurlijk wilt u weten wat u straks allemaal kunt verwachten. U ontdekt het in stap 1.

Creëer alvast uw eigen droomwoning met de ruwbouwopties

U bent al lekker op weg. U heeft een beeld gekregen van uw bestemming en u bent enthousiast. U kunt alvast uw eigen droomwoning samenstellen aan de hand van de lijst met ruwbouwopties.

Online inschrijving

Alles wat u wilt weten over de woningen kunt u in de online brochure vinden. Uiteraard kunt u dan ook de verkooptekeningen online downloaden. Ondanks dat straks alle uitgebreide verkoopdocumentatie online beschikbaar is, kan het zijn dat u nog vragen heeft. Het verkoopteam van Hollands Huis staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden

U heeft een bouwnummer toegewezen gekregen. En nu?

Bent u één van de gelukkigen die een bouwnummer krijgt toegewezen? Dan krijgt u een eerste gesprek met de makelaar en kunt u aan de slag met uw hypotheek en de inrichting en indeling van uw woning.

U kunt vertrekken; de ondertekening van de koop- en aannemings-overeenkomst

U weet het zeker, dit wordt uw droomhuis. U ondertekent de koop- en aannemingsovereenkomst.

U bent onderweg; de klantadviseur

Uw droomhuis is van u, ook al moet het natuurlijk nog gebouwd worden. Als 70% van de woningen verkocht is en de omgevingsvergunning onherroepelijk is start de bouw.

De bestemming komt in zicht. Uw huis wordt gebouwd.

Op het moment dat de omgevingsvergunning is afgegeven gaat de bouw van start. Maak tijdens deze periode kennis met uw nieuwe buren en kom regelmatig kijken op de bouw.