Odar Alblas

Makelaar

Als lokale bewoner en ondernemer ken ik de Alblasserwaard en vooral Hardinxveld-Giessendam op mijn duimpje. De groene en waterrijke uitbreiding van Hardinxveld in de vorm van woonwijk de Blauwe Zoom past als een harmonieus geheel in het prachtige polderlandschap. Ik woon met veel plezier in dit complete dorp vanwege de sfeer, de voorzieningen, de medebewoners maar vooral ook door de super centrale ligging ten opzichte van steden als Dordrecht, Gorinchem en Rotterdam. Graag licht ik u mijn enthousiasme over het project en de locatie toe en hoop u snel te ontmoeten.

Barbera Furster

Coördinator nieuwbouw

Bent u ook zo enthousiast over deze prachtige wijk die volop in ontwikkeling is? Zelf ben ik erg gecharmeerd van de wijk, waar ik volgend jaar samen met mijn gezin ga wonen. De opzet van de wijk en het gevarieerde aanbod biedt voor ieder wat wils. Graag stel ik mij aan u voor: mijn naam is Barbera Furster. Bij Alblasserwaard Makelaars ben ik nauw betrokken bij de verkoop van dit nieuwbouwproject. Als u bij ons langskomt voor een gesprek, kan ik vast iets voor u betekenen. Al uw vragen omtrent de aankoop van uw nieuwe woning of de verkoop van uw huidige woning beantwoord ik graag. Neem gerust contact met mij op.

Martijn Versteeg

Makelaar

Mijn naam is Martijn Versteeg, nieuwbouwmakelaar bij Alblasserwaard Makelaars. Het is prachtig om te zien hoe de wijk Blauwe Zoom in Hardinxveld-Giessendam zich telkens weer een stap verder ontwikkelt. Ook het project Hollands Huis is weer een enorme stap voorwaarts. Veel differentiatie in woningtypes en prijzen, aansprekende architectuur en een ruime opzet. Na alle voorbereidingen ga ik nu graag aan de slag met de daadwerkelijke verkoop van dit prachtige Hardinxveldse project. Ik heb er zin in u te begeleiden en te adviseren in het hele traject van oriëntatie tot de daadwerkelijke koop. Tot ziens!

Petra Kessel

klantadviseur

Ik ben sinds 2018 werkzaam als klantadviseur bij Gebroeders Blokland. Vanaf mijn werkplek heb ik dagelijks uitzicht op de Blauwe Zoom. Leuk om de ontwikkelingen van zo dicht bij te kunnen meemaken! Het maken van keuzes voor je toekomstige woning kan soms lastig zijn, graag adviseer ik je hierin. Samen maken we er jouw droomwoning van!

Madelon Oome

Klantadviseur

Ik ben sinds september 2016 werkzaam als klantadviseur bij Gebroeders Blokland. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk om kopers te begeleiden in de keuzes voor hun nieuwe woning. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad met mijn gezin en breng ik tijd door met mijn overige familie en vrienden. Wij zien er naar uit om nader kennis te maken en er samen voor zorgen dat uw woning optimaal aansluit bij uw woonwensen.

Verkoopinformatie

Kantoor Hardinxveld-Giessendam:

Peulenstraat 189 | 3371 AM

Telefoon: 0184 - 670 733 


Kantoor Sliedrecht:

Thorbeckelaan 1 | 3362 BL

Telefoon: 0184 - 670 733

www.alblasserwaard.nl

Aannemer

Gebroeders Blokland is de aannemer voor de bouw van de woningen in De Nieuwe Buurt.

Ontwikkelaar

AM | Midden

Postbus 4052

3502 HB UTRECHT

0306097222

info@am.nl

De Gemeente Hardinxveld-Giessendam richt de openbare ruimte in.

Disclaimer

Beelden en impressies zijn gebruikt om je een indruk te geven van de toekomstige situatie. Alle genoemde maten zijn ‘circa’-maten. Aan de informatie en beelden in deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Rechtsgeldig zijn enkel de bij de aankoop te ondertekenen contractstukken.