Echt Hollands, dat is wat u mag verwachten van Hollands Huis. De nieuwbouwhuizen zijn allemaal net even anders en creëren samen een gevarieerd en authentiek Hollands dorp. Door de knipoog naar de architectuur van vroeger waant u zich terug in de tijd.

Wat leuk dat u overweegt om in Hollands Huis te wonen. Wij doen er alles aan om u straks een warm welkom te bezorgen in uw nieuwe thuis. In deze brochure vertellen wij u graag meer over de locatie, de omgeving en de woningtypes die in verkoop zijn. Bij de woningtypes hebben we ook alle belangrijke documenten voor u op een rijtje gezet. Bekijk alles op uw gemak. Als u vragen heeft of hulp nodig hebt, bel ons gerust. Wij zijn er om u te helpen.


Angelique Hensen

Verkoopmanager

Angelique Hensen

Ik ben al meer dan 13 jaar verkoopmanager bij AM en aanspreekpunt voor het project Hollands Huis. Ik ben vanaf het begin af aan betrokken bij het project Hollands Huis en vind het erg leuk dat we nu echt gaan starten met de verkoop van de eerste fase. Ik verzorg de communicatie voor Hollands Huis en u komt me in ieder geval tegen tijdens de meet & greet. Bij de verkoop zijn de makelaars uit het verkoopteam uw directe contactpersonen en vóór en tijdens de bouw de klantadviseurs. Zij stellen zich hier graag aan u voor.